Jordaan Uitmarkt
Image default
Architectuur

De woonkamer een opfrisbeurt geven

Regelmatig heeft men behoefte aan een opfrisbeurt. Wanneer het lente wordt en de grote schoonmaak plaatsvindt, is het vaak ook tijd om de muren te voorzien van een nieuwe kleur, of de deuren weer eens in de lak te zetten. Een klus die je in principe makkelijk zelf kunt doen, maar wat nou als je daar niet goed in bent of er simpelweg geen zin of tijd voor hebt? Dan kun je contact opnemen met Aannemer020. Zij kunnen je namelijk ook helpen met verschillende schilderklussen.

De muren en deuren aanpakken

Is het tijd voor het opknappen of opfrissen van de muren en deuren, dan kan de aannemer uit Amsterdam je daar zeker bij helpen. Ook wanneer er schade aan de muren of deuren te zien is, is dit geen enkel probleem. Zij zorgen ervoor dat alle schade wordt hersteld en de muren, deuren, deurposten, plinten en kozijnen weer helemaal strak zijn.

Wanneer het nodig is kunnen zij ook het schilderwerk aan de buitenkant van je woning voor je regelen. Wel zijn de schilders hierbij uiteraard afhankelijk van het weer. Is het droog? Dan is het ook belangrijk dat al het houtwerk goed draag is en dat het niet te koud is buiten. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op de kwaliteit en de duurzaamheid van de verf en het eindresultaat. Wel is het zo dat de schilders alleen binnen de regio Amsterdam werkzaam zijn. Is de nood echter heel hoog, ben je met spoed op zoek naar een schilder voor een groot project en is er geen andere schilder beschikbaar? Dan kunnen ze je echter wel helpen als dit past in de agenda.

Het stucen van de muren

Ook het stucen van de muren behoort tot de mogelijkheden. Grote voordeel hiervan is dat de muren volledig strak zijn, dat het veel opener oogt door de lichtinval en dat je alle bedrading en alle leidingen hierachter kunt wegwerken. De afwerking helpt uiteraard ook mee; zo is een gestucte muur erg mooi in combinatie met mooie, hoge plinten.

Je kan Aannemer020 inschakelen voor standaard, traditioneel stucwerk, maar daarnaast ook voor spachtelputz of een andere speciale wandafwerking, eventueel met ornamenten. Ook sierpleisters of decoratie pleisters behoren tot de mogelijkheden.

Het maken van een afspraak

Weet jij al precies wat je wilt in je woning, of wil je graag eerst de mogelijkheden bespreken? Dat kan uiteraard. Zeker wanneer je niet zo goed weet wat er bij je woning of het meubilair past, of wanneer je niet goed weet wat de verschillende termen betekenen is dit aan te raden. Dit wordt dan ook duidelijk aan je uitgelegd. Ook wordt er een advies gegeven zodat je hier rekening mee kan houden.

Wanneer er nu nog een oude laag verf op de muren zit, of wanneer de muren van hout zijn kan er niet direct een nieuwe stuclaag op geplaatst worden. De oude laag zal dan eerst verwijderd moeten worden zodat de muur stuc klaar is. Ook hierover kan advies gegeven worden zodat je precies weet wat er moet gebeuren en hoe je dit het beste kan doen.