Jordaan Uitmarkt
Image default
Financieel

Bedrijf verkopen? Ontvang hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Heeft u na lang wikken en wegen het besluit genomen om uw bedrijf te verkopen? Dit moet geen makkelijke beslissing geweest zijn. Laat u daarom helpen door een professioneel bedrijf zoals Fidor Corporate Finance. Uiteraard is de eerste stap het vinden van de juiste koper. Wilt u het binnen de familie houden of bent u op zoek naar een externe partner? Fidor Corporate Finance vindt de ideale koper voor uw onderneming. Met een groot internationaal netwerk en de hulp bij de verkoop van uw bedrijf heeft u binnen no time de juiste koper gevonden.

Hulp bij het opstellen van het verkoopmemorandum tijdens de verkoop van uw bedrijf

Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen, is het belangrijk dat u een verkoopmemorandum opstelt. Ook hiervoor schakelt u de specialist in. Zij weten namelijk precies wat hier in moet komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan de vraagprijs, uitgebreide bedrijfsinformatie en het intellectuele eigendomsrecht wordt hierin vastgelegd. Maar ook de goodwill heeft invloed op de waarde van uw bedrijf. Laat het geheel uitzoeken door de professionals en u weet zeker dat er niets over het hoofd gezien wordt. Dat is nog eens professionele hulp bij de verkoop van uw bedrijf.

Professionele hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Nu u de juiste koper heeft gevonden, is het belangrijk om elkaar persoonlijk eens te ontmoeten. Is er een klik? En nog belangrijker, vertrouwt u uw bedrijf aan hem of haar toe? Leg alle afspraken vast op papier en onderhandel op een reëel manier. Alleen dan kan er tot een goede overeenkomst komen. Houd er rekening mee dat de koper kan vragen om een onderzoek. Oftewel een Due Dillengenve. Is de koop definitief? Laat dan de experts van Fidor Corporate Finance nog een keer langskomen voor een laatste check. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Hulp ontvangen bij de verkoop van uw bedrijf? U weet waar u moet zijn.

Gerelateerde artikelen

Vraag om raad bij een accountant in Tilburg en omgeving

De vacature Financial Controller: opleidings- en ervaringseisen

Koop Bitcoins gratis – hoe aan de slag te gaan