Categorie: Auto’s en Motoren

Leerzame lessen bij de autorijschool in Enschede

Jordaanuitmarkt

Bij de autorijschool in Enschede worden de lessen uitgebreid gegeven en weet je zeker dat je snel met je pasje in je hand zult staan. Het behalen van je rijbewijs bied je veel vrijheid, want je bent niet meer afhankelijk van anderen. Je kunt zelf de auto pakken en gaan en staan waar je wilt zonder dat je rekening moet houden met anderen. Het kan je een hoop reistijd schelen als je met de auto kunt reizen in plaats van met het openbaar vervoer en daarnaast is het ook heel erg leuk om te gaan leren rijden in een auto! De autorijschool in Enschede is zelf heel gedreven, gepassioneerd en enthousiast en brengt dit graag aan je over tijdens de lessen die er worden gegeven. 

Al vroeg beginnen

Op een vroege leeftijd je rijbewijs halen wordt wel aangeraden. Dat kan je al doen vanaf 16 jaar bij de autorijschool in Enschede. Ben je dus minimaal 16 jaar, dan kan je al beginnen met de rijlessen bij de autorijschool in Enschede. Wacht niet langer, want je kunt al snel in het bezit zijn van je rijbewijs en je kunt dan al onder begeleiding gaan rijden. Als je op je 16e jaar start, mag je afrijden wanneer je 17 bent en je mag alleen rijden vanaf een leeftijd van 18 jaar. Als je jouw rijbewijs dus haalt op je 17e levensjaar, moet je nog een jaar of een aantal maanden rijden met iemand die meer dan 5 jaar ervaring heeft in een auto. 

Prijzen

De autorijschool in Enschede helpt je graag met het behalen van je rijbewijs en heeft de lessen daar ook allemaal goed op ingericht. Je bent lekker mobiel en hebt alle vrijheid die je nodig hebt. Tegen goede prijzen worden er allerlei pakketten aangeboden waar je uit kunt kiezen bij de autorijschool in Enschede.

Kia Sportage 2018

Jordaanuitmarkt

Kia is een Zuid Koreaans automerk dat in de Sportage al sinds jaar en dag dé blikvanger heeft. De eerste Kia Sportage kwam in 1993 uit en die auto is in niets meer te vergelijken met de Kia Sportage 2018. De SUV biedt vijf royale zitplaatsen en is buitengewoon breed en functioneel inzetbaar.

Rijk uitgeruste SUV

Als we specifiek kijken naar de uitvoering van 2018 van de Kia Sportage, dan geldt die als meest rijk uitgeruste Kia aller tijden, en dat terwijl de eerste uitvoeringen van deze auto toch vooral als functioneel omschreven werden, zonder opsmuk. De Kia Sportage 2018 van nu trekt bekijks, ongeacht waar je ook rijdt. Ook de extra’s die deze auto te bieden heeft mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Zo heeft de uitvoering van 2018 17 inch lichtmetalen velgen, beschikt het over privacy glass en een ingebouwd navigatiesysteem. Ook indrukwekkend is het Premium Sound Systeem en de elektrisch verstelbare voorstoelen. Indruk maakt zeker ook de lederen bekleding. Voorts heeft de Kia de beschikking over dual zone climate control, parkeersensoren, regensensoren en ook stoelverwarming. Het is simpelweg een rijk uitgeruste auto met een prachtig uiterlijk.

Geen duur service abonnement

Wanneer je besluit een Kia Sportage 2018 te kopen, dan is het goed te weten dat je tegenwoordig geen dure service abonnementen hoeft af te sluiten voor pechhulp. Want nadenken over pechhulp als je een gebruikte auto rijdt is gewoon verstandig. Tegenwoordig doe je gewoon een beroep op pechhulp on demand en bel je als je met pech langs de weg staat. Binnen een half uur is er een monteur bij je, die je na zijn werk betaalt. Kind kan de was doen. Daarmee zeggen we niet dat de kans op pech met een Kia groot is, in z’n algemeenheid is het risico in een occasion wel groter dan wanneer je in een nieuwe auto rijdt.