Categorie: Aanbiedingen

Met een frisse kop de week in

Jordaanuitmarkt

Hoe fijn is het als je je goed voelt? Als je zelf vindt dat je er goed uit ziet, dan voel je je ook goed. Nu is het natuurlijk nog de vraag hoe je er voor kan zorgen dat je er goed uit ziet. De zomer komt er aan, en dat heeft natuurlijk als gevolg dat iedereen weer plakkerig en zweterig de dag door gaat komen. Niet echt ideale omstandigheden om jezelf goed te voelen. Zeker dat haar, dat steeds overal tussen zit en plakt op je hoofd, daar moet echt iets aan gedaan worden. Gelukkig heb ik daar een idee voor: krijg een frisse kop door naar de kapper te gaan.

 

Wij van One Kappers Delft weten natuurlijk hoe fijn het is om eens in de zoveel tijd een goede knipbeurt te hebben. Dat voelt gewoon zo fijn, als dat even gebeurd is. Nu alle kappers weer open zijn en klanten mogen ontvangen op afspraak, is het natuurlijk super fijn dat je weer naar de kapper mag. Omdat er best wel veel mensen staan te popelen om een afspraak te maken, moet dat allemaal natuurlijk wel veilig. Ook is het belangrijk dat je op die afspraak dan beslist de beste service krijgt. Wij van One Kappers, een hele goede Delft kapper, vinden het het aller belangrijkste dat klanten met een tevreden gevoel onze kapper Delft uit lopen. Zeker in onze mooie stad Delft wil je er natuurlijk helemaal top uit zien. En dan heb je geluk, want wij bieden bij One Kappers Delft veel verschillende services aan. Wij knippen beide mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen kan dus bij ons terecht! Daarnaast hangt er altijd een gezellige sfeer en staan wij altijd open voor een leuk praatje. En bij ons is het altijd veilig en werken wij snel en schoon.

https://www.onekappers.nl/

Een uitgebreid assortiment aan klusspullen

Jordaanuitmarkt

Elke klusser heeft gereedschap nodig, wat je ook aan het doen bent. Ik zou wel durven stellen dat het belangrijkste gereedschap van een klusser zijn handen en zijn hoofd zijn. Dat is ook wel zo, maar met alleen je handen en je hoofd kom je niet heel ver. Ze zijn wel noodzakelijk, maar toch heb je meer gereedschap nodig om iets te maken dat niet binnen 2 seconde instort. Als jij op zoek bent naar klus gereedschap, dan lees jij nu het perfecte artikel! Wij van BNV Tools hebben namelijk echt een enorm assortiment aan klusspullen! Ben jij op zoek naar een roller voor muurverf? Zoek niet langer! Ben je op zoek naar lekker dikke thermosokken? Die hebben we ook! Ben je al lang op zoek naar snelbouwschroeven? Je vindt ze in ons assortiment! Het leuke aan ons bedrijf, is dat elke klusser er zijn of haar weg in kan vinden: voor iedereen is er wel wat! Voor elke hobby, voor elk project hebben wij alle producten in huis. Ons grote assortiment is dan ook een van de redenen die ons bedrijf BNV Tools speciaal maakt. Wat ook speciaal is aan onze producten, is dat ze een zeer hoge kwaliteit hebben. Zo kan je met een gerust hart gaan slapen, de plank die je met versterkingshoeken van BNV Tools boven je bed hebt gehangen, zal niet naar beneden vallen. Bovendien kan je op onze website gemakkelijk zien hoeveel stuks we per artikel op voorraad hebben en onze verzendtijden ook erg kort: een bestelling die op een werkdag voor 16.00 besteld is, wordt dezelfde dag verzonden! Bestel je een waarde van meer dan €50? Dan verzenden we gratis. Tot slot hebben we nog één groot voordeel: bij ons werken specialisten. Zij helpen klanten individueel, samen komen wij tot de beste oplossing. Want dat is het allerbelangrijkste: een tevreden klant.

https://www.bnvtools.nl/